Advertisement

Monday, November 4, 2013

Sepetang di Taman Rama-Rama,Teluk Bahang,Penang

Boring2 dok rumah,saja ajak hubby g Taman Rama-Rama dekat Teluk Bahang,Penang..perjalanan dari rumah aku +- 1 jam..taman rama-rama ni terletak jauh di pelusuk penang...atas lagi dari Batu Feringghi tau..dan rumah aku plak di sebelah Mainland,Kepala Batas...haruslah ambil masa untuk ke sana..

Last sekali pi sana masa umur aku 12 tahun...ikut kak aku n tunangnya..hehehe
Hubby aku plak..nama ja orang penang..langsung xpernah sampai sana..kihkih(kalau dia baca mati aku,kutuk dia secara terang-terangan kat sini..huhu..maafkan adinda kekanda...hahaha)

Kami sampai sana dah lewat petang dh..lg 1 jam ja taman rama-rama tu nak tutup..
Tapi dah alang2 sampai takkan tak masuk plak kan..masuk jela..lagipun kawasan taman tu bukan luas mana pun..pusing 30 min ja habis..





Gambar-gambar tuan belog & family di Taman Rama-Rama Penang..best tempat ni...cantik jugak..dan ada variety of Rama-rama..kalau nak dibandingkan dengan Taman Rama-Rama kat Cameron Highlands,kat sini lagi berbaloi...kat Cameron Highlands tu banyak rama-rama putih je...

##Aku paling suka gmbar aku n anak aku..pose silang kaki..Mcm cantik je..mcm shomel je...huhuhu

Okla..jumpa di lain entry...bubye ~~luv~~