Advertisement

Tuesday, October 1, 2013

DOUBLE STEMCELL: Kulit Menawan,Tip Top,Meletopssss

Kalau dah namanya pompuan,mesti semua nak cantikkkk ...Gebus,meletops,mantaps & kebabommm kan..huhuhu..Mai sini aku nak perkenalkan produk terbaru..(baru tak baru sgt la..dah lama actually,tapi baru famous..)

Pernah dengaq tak pasai product Double StemCell...Tau tak yang mana???Alah..yang Umie Aida jadi duta tu....tak tau jugak ke?kalau tak tau..tgk picture kat bawah...Taraaa..


Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta

KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga




SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan.
## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.
## Mengembalikan Tenaga & Stamina- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.
## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.
## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.
## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'


CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.






KALAU BERMINAT:BOLEH CONTACT :

Facebook:Zafrizah Mohamat Husain
Whatsapp:0195677460

Tgk..comey tak kak tonn???Ni tukang juai aka my sis..Dia dh try and inilah hasilnya..picture without makeup & editing..nampak muda tak?kihkih..cuba teka umur dia berapa?Kalau umur aku 27 tahun..kakak aku mestila tua berumur dr aku kan...huhuhu





Pasai Harga kena tanya tukang jual la yer..hehehe...

Ok,cauuu...