Advertisement

Wednesday, August 21, 2013

Pinggan Corelle Yang Murah

Iklan sat..
Setelah beberapa purnama mengoogle..Akhirnya..aku dah jumpa FB untuk beli pinggan corelle..Berbaloi2 harganya..Plus ada jual corelle coordinates sekali..memang cun2 gilos..

Jom tgk kt sini Facebook:Dapurcorelleshop

Kat sini anda boleh order & bayaq secara ansuran..
Takla ketaq tangan sangat nak kuarkan duit sekaligus kan..
Skim Ansuran yang dia buat memudahkan orang yang berpendapatan tak seberapa macam aku ni...hehehe

Anda boleh bayar maksimum 3-4 kali..
Dari kapal sailing sampaila ke Port Klang..Once dah habis bayar..baru owner ni akan pos..

Sekarang ni owner ni tgh adakan contest Like.Share & Win.Mai kita ramai-ramai pakat like & share kt wall FB masing2..untung2 dapat 1 set pinggan mangkuk ni for free..Ulangan..Free ok..hehehe..

Kalau berminat silalah berhubung terus dengan pemilik fb ni..
Jom sama2 cantikkan rumah masing2....

Ok..bye~~~

No comments:

Post a Comment