Advertisement

Thursday, April 11, 2013

Patern/Design Baju Raya 2013

Aritu masa pi bandung..aku ada beli kain lace nak buat baju raya..lace kaler peach..budget ala2 pengantin la..hahaha..
Masa time nak beli tu aku tanya kak aku...ok tak..over sgt tak??then dia leh kta kt aku..okla utk hg..hg kan suka lebih2..suka nak tonjolkan diri..huhu..adeh..kena sebijik..

So...2-3 ari lepas aku ada google patern baju ala2 sempoi ckit la..utk kain lace aku tu..Memula ingt nak wt peplum..tp cam xbest lak..Cari punya cari...Aku pun terjumpa design baju yg aku berkenan sgt..

Contoh pertama yg menarik ati aku cmni:


Cantik kan...hehehe...yg cam bawah ni pun cantik:


Pergghhh..sweet gila kot..
And gmbaq last ni aku ambik dr butik pengantin cousin aku..Sutera Kasih Bridal...mmg cun jgk patern ni..hehe


Agak2..patern mana yg sesuai dgn aku eh???aku rasa cm nak proceed dgn design cam gambaq last ni...nak kaler ni jgk..tp padankan dengan lace peach aku..baru kontra ckit kan..huhuhu...

6 comments:

  1. Yang pic first tue pun cntik potongan dia.....

    ReplyDelete
  2. hahahaha...mmg dahsyat giler kot...
    cam pengantin...

    ReplyDelete
  3. Hahaha..wt design cmtu jela..tp lace kami biasa2 ja..bkn over sgt...:-p

    ReplyDelete
  4. haa tedia..meriah.hahha

    ReplyDelete