Advertisement

Thursday, March 29, 2012

Suprised on Hubby 31st Birthday at Restoran Aur Gading Mee Udang Sg 2

Jeng3x
Aku sengaja ambil cuti half day utk wt suprise ni...sebenarnya aku dah plan awai2 lg..
Aku dah pi tempah kek pada 27hb semata2 plan aku berjalan dgn lancar..then pada 28hb aku g ambil kek dan hantarkan kt Restoran Aur Gading...aku dah berkomplot dgn pekerja kedai tu..masa aku dtg dgn hubby nnt..buat cam biasa..biar kami order makanan dlu,pas makanan dah sampai..bru keluarkan kek yg aku bwk td..kononnya utk suprisekan hubby la..hehehe...


Mee Udang Dah sampai..


Hubby tgh kusyuk mkn tanpa menyedari kek akan sampai sebentar lg..hehehehhe




  Tadaaa..pekerja restoran dh bwk kek siap cucuh lilin...



Hubby ternyata terkejut dgn suprise yg aku buat...tgk..muka hepi smcm ja pas tiup lilin..hehehe


Sessi suap kek kt hubby...Nenial pun nak interframe..hahaha

Last but not least....

This place is very memorable to us where we celebrated hubby 25th years old birthday 6 years ago.At that point of time,we just as a couple.And now we were here again for his 31st years old birthday..But Now,we are married with 1 son..Thanks GOD...Alhamdulillah...